EXCLUSIVE MK

Tag : марија шарапова

НАСЛОВНА Останато

„Ѕвер“ кој гази преку сè за успех и богатство: Зад слаткото лице на Марија Шарапова се криело нешто друго, еве како живее денес

Angela
Марија Шарапова беше толку проблематично дете што достигна ниво на нефункционалност. Нејзините родители Јури и Јелена избегале од Чернобил и се преселиле во Сибир непосредно пред нејзиното раѓање во 1987 година. Според нејзината приказна, тие...