EXCLUSIVE MK

Tag : меурчиња

Uncategorized

Решена една мистерија за меурчињата во шампањското

Angela
Според новото истражување, вкусниот начин на којшто меурчињата на „шампањското“ го скокоткаат јазикот, зависи од тоа колку „сапуница“ има во пијалакот. Кога се истураат во чаша, газираните пијалаци не се пенат на ист начин. Газираната...