EXCLUSIVE MK

Tag : милица веселиновиќ

НАСЛОВНА Шоу биз

МИЛИЦЕ, ТИ ЛИ СИ: Беше една од најзгодните, а сега се соблече и покажа 20 КИЛОГРАМИ ПЛУС!

Angela
Милица Веселиновиќ во последната сезона, која ја одбележа врската со Менсур Ајдарпашиќ, важеше за една од најубавите натпреварувачки, поради што во текот на летото имаше многу додворувачи, меѓу кои и Филип Цар. Во оваа сезона...