EXCLUSIVE MK

Tag : мобилен телефон

Мобилни телефони НАСЛОВНА

АКО ЈА ИМАТЕ ИНСТАЛИРАНО ОВАА АПЛИКАЦИЈА, ВЕДНАШ ИЗБРИШЕТЕ ЈА – ве снимаат!

Angela
Словачки експерти од безбедносната компанија ESET ги предупредија корисниците дека апликацијата за снимање екран, која инаку ги помина сите безбедносни проверки на Google, стана една од оние што не ги сакате на вашиот уред со...