EXCLUSIVE MK

Tag : наташа павловска

НАСЛОВНА Шоу биз

За него јавноста малку знае – овој моќник ја оженил водителката на емисијата „Практична жена“, а таа му го простила бурното минато (ФОТО)

Angela
Водителката Наташа Павловиќ кој ја знае целиот регион, па дури и во Македонија по емисијата „Практична жена“ е во среќен брак со продуцентот Предраг Павловиќ. Таа често во интервјуата кои ги дава во медиумите вели...