EXCLUSIVE MK

Tag : најдобар град во светот

Занимливости НАСЛОВНА

Прогласен најдобриот град за живеење во светот

Angela
Виена повторно е прогласена за најдобар град за живеење во светот. Според годишното рангирање на „Економист Интелиџенс Јунит“ („Economist Intelligence Unit“), австриската престолнина по четврти пат во последните пет години е рангирана на првото место,...