EXCLUSIVE MK

Tag : најубави градови

НАСЛОВНА Свет

Топ-листа на 25 најубави градови во светот

Angela
Американскиот портал „Травел + лејжр“ (Travel + Leisure) објави топ-листа на 25 најубави градови во светот. Од нив, меѓу најблиските во нашето соседство е Дубровник којшто се наоѓа на 18. место. Во „бисерот на Јадранот“,...