EXCLUSIVE MK

Tag : неработен ден

Македонија НАСЛОВНА

УТРЕ СПОЕН ВИКЕНД, А ЗА СЛЕДНИОТ ЌЕ ПОЧЕКАМЕ ДОЛГО – еве кога ни доаѓа следниот неработен ден кој е среде недела!

Angela
По неколкуте празници во месец мај, ни доаѓа уште еден споен викенд на почетокот на месец јуни. Имено православните верници во петок го одбележуваат празникот Духовден во чест на починатите лица, а воедно тој ден...