EXCLUSIVE MK

Tag : неработни денови

Македонија НАСЛОВНА

ВО ПЕТОК НИ ДОАЃА СПОЕН ВИКЕНД – за следниот ќе чекаме да помине цело лето, еве уште колку неработни денови остануваат до крајот на годината

Angela
По неколкуте празници во месец мај, ни доаѓа уште еден споен викенд на почетокот на месец јуни. Имено православните верници во петок го одбележуваат празникот Духовден во чест на починатите лица, а воедно тој ден...
Македонија НАСЛОВНА

СЛЕДНАТА СРЕДА НЕРАБОТНА, А ПОТОА И СПОЕН ВИКЕНД – убаво испланирајте си ги овие два неработни денови, бидејќи за другите ќе почекаме!

Angela
Неколку празници кои се неработни денови следуваат и во текот на периодот што доаѓа. Првиот неработен ден е 24 мај (среда) „Св. Кирил и Методиј“ Ден на сесловенските просветители, додека пак 2-ри јуни православните го...
Македонија НАСЛОВНА

НЕ СЕ РАЗОЧАРУВАЈТЕ – во мај ни доаѓа уште еден неработен ден, а потоа и споен викенд! Убаво испланирајте си ги топлите денови кои доаѓаат

Angela
Утрешниот 1 Мај се паѓа во понеделник, што значи дека заедно со викендот се вбројува во уште еден празник кој е споен викенд, а во идниот месец мај исто така имаме уште еден неработен ден,...
Македонија НАСЛОВНА

ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА УШТЕ МНОГУ СПОЕНИ ВИКЕНДИ – петок и понеделник неработни денови, па потоа три дена ќе работиме и повторно во петок ќе одмараме

Angela
Велигден година е на 16 април, па така како и секоја година, неработни ќе бидат 4 дена околу овој празник, во кои е вклучен и еден викенд. Нема да се работи 14 април кога е...
Македонија НАСЛОВНА

СЛЕДУВААТ ЧЕТИРИ НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ – следен петок уште три, до крајот на годината уште „еден тон“ споени викенди!

Angela
Велигден година е на 16 април, па така како и секоја година, неработни ќе бидат 4 дена околу овој празник, во кои е вклучен и еден викенд. Нема да се работи 14 април кога е...