EXCLUSIVE MK

Tag : неуромедика

Медицина НАСЛОВНА

Што сакам да бидам кога ќе пораснам?

Angela
Што сакам да бидам кога ќе пораснам? Професионалната ориентација е важен процес за децата кои завршуваат основно или средно образование, бидејќи им помага во идентификувањето на нивните потенцијали и интереси и ги насочува кон кариерни...
Медицина НАСЛОВНА

Неуромедика со кардиолошки, ортопедски и ОРЛ пакет!

Angela
Болницата Неуромедика со неколку пакети кои речиси на сите им се потребни: ИСКОРИСТЕТЕ ГО ОРЛ ПАКЕТОТ! Пакетот вклучува: ✔️ОРЛ преглед ✔️Аудиометрија Прегледот го врши Прим. Д-р Лидија Дубровска – Милетиќ, Специјалист по ОРЛ Закажете преглед...
Медицина НАСЛОВНА

Што сакам да бидам кога ќе пораснам

Angela
Што сакам да бидам кога ќе пораснам Професионалната ориентација е важен процес за децата кои завршуваат основно или средно образование, бидејќи им помага во идентификувањето на нивните потенцијали и интереси и ги насочува кон кариерни...
Медицина НАСЛОВНА

Ендодонтската терапија е дизајнирана да спаси заб!

Angela
Зачувувањето на природниот заб во услови кога тоа е можно е најдобрата опција за секој заб! Што е Ендодонтски третман? Ендодонцијата е гранка на стоматологијата која се занимава со внатрешноста на забот-забна пулпа, коренот, нервите...