EXCLUSIVE MK

Tag : онлифанс

НАСЛОВНА Фудбал

ГИ ЛЕГНАЛА ПА ГИ УЦЕНУВАЛА ТРОЈЦАТА ФУДБАЛЕРИ НА ЧЕЛЗИ – на онлифанс моделката и се заканува затворска казна доколку ќе има некој „срце“ да ја казни!

Angela
Општо познато е дека фудбалерите имаат голема страст за флертување, особено кога станува збор за забава со убавици и моделки. Младоста и парите се многу моќни оружја, но и опасни. Фудбалерите можат да ја имаат...