EXCLUSIVE MK

Tag : остров

Занимливости НАСЛОВНА

Остров направен само од песок во Дубаи продаден за 30 милиони евра

Angela
Остров направен само од песок во Дубаи, на кој нема ништо друго, освен што е само во облик на морско коњче е продаден за 30 милиони евра. Џумеира Беј во Дубаи има површина од околу 2.000...