EXCLUSIVE MK

Tag : отселување

Шоу биз

ШАКИРА СЕ СЕЛИ ОД БАРСЕЛОНА – овие зборови на родителите на Пике кон пејачката биле пресудни, фановите се прашуваат зошто полицијата се уште не реагира!

Angela
Во изминатите 24 часа, различни шпански медиуми ја пренесоа веста според која Шакира ја напуштила Шпанија, каде што живее во последните години заедно со двата сина Милан (9) и Саша (7), оставајќи го зад себе...