EXCLUSIVE MK

Tag : очила за сонце

Занимливости НАСЛОВНА

Ги носите многу години? Ретко кој знае дека очилата за сонце имаат рок на траење!

Angela
Научници од бразилскиот Универзитет на Сао Паоло открија дека очилата за сонце имаат рок на траење. Имено, како што стои во написот, поради сончевото влијание, очилата, поточно стаклото го губи својството на заштита од ултравиолетови...