EXCLUSIVE MK

Tag : панчо днк

Uncategorized

Панчо за Ферус: Беше толку голем, можевме сите да му ги чистиме кондурите како на сликава! (ФОТО)

Angela
Од големиот Ферус Мустафов на свој начин се прости и познатиот рапер Панчо од дуото ДНК. Панчо и Ферус беа големи пријатели, се почитуваа каде и да се сретнеа, а зборовите кои ги напиша раперот...