EXCLUSIVE MK

Tag : полна месечина

Астрологија НАСЛОВНА

ПРИСТИГНУВА ПОЛНА МЕСЕЧИНА ВО ЈАРЕЦ Овие знаци ги очекува ХАОС – ако сакате да постигнете УСПЕХ, тогаш треба да направите ЕДНА РАБОТА

Angela
Проверете дали сте меѓу знаците кои најинтензивно ќе ги почувствуваат промените на Месечината во наредните денови. Полната Месечина која пристигнува на 13 јули во Јарец носи одговорна, но и наградувачка енергија на масата, а ѕвездите...
Астрологија НАСЛОВНА

ПОЛНА МЕСЕЧИНА ВО СТРЕЛЕЦ ОД 4 ЈУНИ: Ја нарекуваат и „Месечина на јагоди“ затоа што носи просперитет и среќа

Angela
Тоа носи вистинска летна енергија Следната полна Месечина ќе се случи помеѓу 3 и 4 јуни во 5:41 часот и ни носи многу работи од специфичен карактер. ќе биде специфична на многу начини. Сепак, се’...
Астрологија НАСЛОВНА

ДВА ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ДЕНЕС ПОД РОЗОВА МЕСЕЧИНА – ќе имаат финансиско фијаско, додека емоциите ќе им експлодираат!

Angela
На 6. април е априлската полна месечина во Вага. Оваа полна месечина се нарекува Розова Месечина во чест на цвеќињата кои почнуваат да цветаат во рана пролет. Општо земено, полната месечина како астролошки феномен има моќ да донесе информации на...