EXCLUSIVE MK

Tag : потоната

Занимливости НАСЛОВНА

(АНИМАЦИЈА) УМРЕЛЕ ВО МИЛИСЕКУНДА, ИНСТАНТ Како изгледало „смачкувањето“ на подморницата „Титан“ три километри под вода?

Angela
Патниците во подморницата „Титан“ починале наеднаш во една милисекунда, открива докторот Дејл Мол, директор за подводна медицина на американската морнарица. Според него ова значи дека смртта веројатно им била брза и безболна. – Тоа би...