EXCLUSIVE MK

Tag : психолог

Медицина НАСЛОВНА

Што сакам да бидам кога ќе пораснам?

Angela
Што сакам да бидам кога ќе пораснам? Професионалната ориентација е важен процес за децата кои завршуваат основно или средно образование, бидејќи им помага во идентификувањето на нивните потенцијали и интереси и ги насочува кон кариерни...
Медицина НАСЛОВНА

Што сакам да бидам кога ќе пораснам

Angela
Што сакам да бидам кога ќе пораснам Професионалната ориентација е важен процес за децата кои завршуваат основно или средно образование, бидејќи им помага во идентификувањето на нивните потенцијали и интереси и ги насочува кон кариерни...