EXCLUSIVE MK

Tag : раце

Медицина НАСЛОВНА

Ви се тресат рацете? Ова се можните причини за тоа!

Angela
Тремор, или треперење на рацете означува неволно движење или „тресење“ на горните екстремитети кај еден човек. Тоа, според лекарите, може да биде симптом на различни состојби, фактори и болести, како што се анксиозност, Паркинсонова болест,...