EXCLUSIVE MK

Tag : ријана

НАСЛОВНА Светот на познатите

ПО ЕДНА ГОДИНА: Медиумите открија како се вика синот на Ријана

Angela
Ријана речиси една година успешно го криеше името на синот, но сега странските медиуми дојдоа до изводот од матичната книга на родените. Помина повеќе од една година од раѓањето на синот на светски познатата музичка...