EXCLUSIVE MK

Tag : розова месечина

Астрологија НАСЛОВНА

ДВА ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ДЕНЕС ПОД РОЗОВА МЕСЕЧИНА – ќе имаат финансиско фијаско, додека емоциите ќе им експлодираат!

Angela
На 6. април е априлската полна месечина во Вага. Оваа полна месечина се нарекува Розова Месечина во чест на цвеќињата кои почнуваат да цветаат во рана пролет. Општо земено, полната месечина како астролошки феномен има моќ да донесе информации на...
Астрологија НАСЛОВНА

УТРЕ НИ ДОАЃА ПОЛНАТА РОЗОВА МЕСЕЧИНА – секој знак го очекува изненадување, особено еден знак ќе се заљуби токму на овој магичен датум

Angela
Дознајте што носи првата полна Месечина оваа пролет за секој хороскопски знак. Полната месечина на 6 април е првата пролетна полна Месечина во 2023 година, а не чека наутро, околу 06:34 часот. Се нарекува и...