EXCLUSIVE MK

Tag : романија

Занимливости НАСЛОВНА

Во овој град можете бесплатно да се возите со автобус ако сте спремни да направите 20 клекнувања

Angela
Пред 3 години во Клуж, вториот најголем град во Романија, беше поставена првата паметна автобуска станица која нуди бесплатни билети. Единствениот услов е да направите 20 клекнувања за 2 минути. Во замена за 20 клекнувања,...