EXCLUSIVE MK

Tag : свекор

НАСЛОВНА Шоу биз

ДРАМАТА КАКО ОД ШПАНСКА СЕРИЈА ПРОДОЛЖУВА – денес свекорот на вдовицата Николина Пишек со тврдење дека има список на мажи со кои спиела!

Angela
Николина Пишек одговори на заканите на нејзиниот свекор Миша Гроф дека ќе ја објави листата на нејзините љубовници. Помина повеќе од една година од смртта на историчарот на уметност, сопругот на популарната хрватска водителка Николина...