EXCLUSIVE MK

Tag : свети еразмо

Македонија НАСЛОВНА

ДЕНЕСКА Е ГОЛЕМ ПРАЗНИК: За оваа вода се верува дека е лековита, помолете се на овој светец и сите желби ќе ви станат реалност

Angela
Денеска се празнува Свети Еразмо Охридски кој поради неговата мисионерска дејност и големите заслуги за ширењето на христијанството, во нашиве краишта бил сликан заедно со Седмочислениците. Овој светител, од Бога даруван со чудотворна моќ, е...
Македонија НАСЛОВНА

НИ ДОАЃА ГОЛЕМ ПРАЗНИК УТРЕ – за оваа вода се верува дека е лековита, помолете се на овој светец и сите желби ќе ви станат реалност!

Angela
Утре на 15 јуни се празнува Свети Еразмо Охридски кој поради неговата мисионерска дејност и големите заслуги за ширењето на христијанството свети Еразмо во нашиве краишта бил сликан заедно со Седмочислениците. Овој светител, од Бога...