EXCLUSIVE MK

Tag : свети никита

Македонија НАСЛОВНА

Чудотворен камен во манастирот Свети Никита – особено денес лекува и исполнува желби, еве што треба да направите!

Angela
Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 28 мај и се празнува денот на Свети Никита Исповедник, епископ Халкидонски. Застани на каменот во манастирот Свети Никита, сврти се трипати, поклони се и замисли желба,...