EXCLUSIVE MK

Tag : свети никола летен

Занимливости НАСЛОВНА

УТРЕ Е ЛЕТЕН СВЕТИ НИКОЛА – помолете се на големиот светец, а оваа грешка не смеете да ја направите!

Angela
Верниците на православната црква во понеделник на 22 мај го одбележуваат летниот Свети Никола, празник посветен на преносот на моштите на Светиот отец Николај – Мирликискиот чудотворец. Христијаните веруваат дека Свети Никола е чудотворец и...