EXCLUSIVE MK

Tag : светски ден на здравјето

Медицина НАСЛОВНА

Светскиот ден на здравјето – 7 април

Angela
На 7 април 2023 година е Светскиот ден на здравјето кога Светската здравствена организација ќе ја одбележи својата 75-годишнина. Светскиот ден на здравјето оваа година ќе се фокусира на темата „ЗДРАВЈЕ ЗА СИТЕ“. Придружете ни...