EXCLUSIVE MK

Tag : секс

Медицина НАСЛОВНА

Еве што ќе ви се случи ако престанете да имате редовен секс

Angela
Општо познато е дека редовниот секс и здравиот сексуален живот имаат бројни бенефити и позитивно влијание на здравјето, но дали знаевте дека недостаток од секс всушност може да биде лош за здравјето? Нередовен (или никаков)...
Светот на познатите

Роби Вилијамс призна дека нема с*кс со сопругата, па откри пикантерии од бракот

Angela
Пејачот Роби Вилијамс и неговата сопруга Ајда Филд целосно го запоставија сексуалниот живот, но тоа не им пречи. Иако порано пејачот велеше дека другите зависности ги заменил со секс, но дека тоа не го исполнува,...