EXCLUSIVE MK

Tag : селфи

Занимливости НАСЛОВНА

ЌЕ ВЕ БОЛИ ПО ЏЕБОТ – во овој град ќе платите казна доколку направите селфи, правилата како превентивни мерки

Angela
Ограничените услови за правење селфи и санкционирањето на „непослушните“ туристи, правило донесено од властите на италијанското надалеку познато место Портофино и чија примена веќе била тестирана за време на велигденските празници, предизвикува големи реакции. Иако...