EXCLUSIVE MK

Tag : сонце

Медицина НАСЛОВНА

Природни состојки кои помагаат во ублажување на изгорениците од сонце: Особено едната ја имаме дома сите!

Angela
Негата на кожата е важна во текот на целата година, а особено е важно да ја заштитите од сончевите зраци во лето. Ако уживате во лежење на сонце и го сакате оној исончан тен што...