EXCLUSIVE MK

Tag : сон

Занимливости НАСЛОВНА

Што значи да сонувате подморница? Од љубомора до авантура, има различни значења

Angela
Сонот за подморница обично го претставува крајот на животната фаза, особено во емотивната врска. Но, сонувањето за длабочините на морето, нуркањето и излегувањето на површината може да сигнализира тајни, длабоко скриени чувства и проблем со...