EXCLUSIVE MK

Tag : споен викенд

Македонија НАСЛОВНА

ВО ПЕТОК НИ ДОАЃА СПОЕН ВИКЕНД – за следниот ќе чекаме да помине цело лето, еве уште колку неработни денови остануваат до крајот на годината

Angela
По неколкуте празници во месец мај, ни доаѓа уште еден споен викенд на почетокот на месец јуни. Имено православните верници во петок го одбележуваат празникот Духовден во чест на починатите лица, а воедно тој ден...