EXCLUSIVE MK

Tag : среќен вторник

Македонија НАСЛОВНА

ТРЕТ ДЕН ВЕЛИГДЕН: Денешниот ден е најсреќен во годината

Angela
Денес е Воскресение Христово – Трет ден. Велигден, или празникот на Христовото воскресение е дефинитивно најголемиот христијански празник. Страдалната седмица заврши со новиот ден, денот на воскресението. Ние сме навикнале да ја делиме неделата на...