EXCLUSIVE MK

Tag : стоја

НАСЛОВНА Шоу биз

Оваа трагедија на пејачката Стоја ѝ го направи животот пеколен

Angela
Пејачката Стоја Новаковиќ пред својата успешна кариера имаше многу тежок живот и болно детство. Еднаш откри дека се омажила на 16 години, добила син на 17 години, а на 19 години се соочила со страшна...