EXCLUSIVE MK

Tag : тара симов

НАСЛОВНА Шоу биз

НЕЈЗИНИОТ ТАТКО Е ТРЕНЕР НА ПОЗНАТ СКОПСКИ ФУДБАЛСКИ КЛУБ – никогаш нема да претпоставите чија ќерка е Тара Симов, голманот ќе стане дедо следната недела!

Angela
Тара Симов за помалку од недела дека ќе стане мајка, а покрај избраникот нејзина најголема поддршка во животот и е и нејзиниот татко. Малкумина знаат дека нејзиниот татко е многу познат и во Србија и...