EXCLUSIVE MK

Tag : телевизор

Компјутери НАСЛОВНА

Гледате ЈуТјуб на ТВ? Наскоро доаѓа промена која воопшто нема да ви се допадне

Angela
ЈуТјуб објави дека планира наскоро да воведе промена поврзана со рекламите прикажани на ТВ. Имено, наместо досегашните реклами кои траат 15 секунди, ќе се прикажува една од 30 секунди. Нема да можете да ја прескокнете...