EXCLUSIVE MK

Tag : телеграм

Компјутери Мобилни телефони НАСЛОВНА

Telegram ја исполни желбата на корисниците – доаѓа функцијата Stories

Angela
Извршниот директор на Telegram вели дека корисниците со години бараат да ја додадат популарната функција Stories во апликацијата, која може да се најде на повеќе или помалку на секоја социјална мрежа. Извршниот директор на Telegram,...