EXCLUSIVE MK

Tag : тетово

Македонија НАСЛОВНА

ДОЗВОЛЕНО Е ФРЛАЊЕ „БОМБА“ И „ЛАСТА“ – тетовските затвореници имаат базен, директорот вели дека тоа е утеха за нивните семејства (ВИДЕО)

Angela
И оваа година во затворот во Тетово е отворена летната сезона. Затворениците имаат базен, а директорот на тетовскиот затвор Ќефаил Хавзију најави дека овие објави не ги прават за рекламирање дека е добро во затворот,...