EXCLUSIVE MK

Tag : тоблероне

Занимливости НАСЛОВНА

Му купила „Тоблероне“ на својот син: Еве каква скриена слика тој приметил на кутијата

Angela
Мајката Стефани му подарила на својот 9-годишен син чоколадо „Тоблероне”, меѓутоа, вниманието не му го одвлекло само вкусот на чоколадото туку и скриената слика која тој ја приметил на логото. Имено, детето забележало дека на...