EXCLUSIVE MK

Tag : турција

Занимливости НАСЛОВНА

Турско Сен Тропе: Летувалиште на брегот на Егејското море кое има повеќе од 300 сончеви денови годишно

Angela
Во јужниот дел на истоимениот полуостров, на оддалеченост од околу 270 километри од Измир, се наоѓа малото пристаниште Бодрум кое е едно од најпопуларните турски летувалишта на брегот на Егејското море. Овој шармантен медитерански град...