EXCLUSIVE MK

Tag : фенг шуи

Занимливости НАСЛОВНА

Ако ова ви стои пред врата повикувате беда и несреќа: Особено и оваа грешка сите ја прават во кујната!

Angela
Бидејќи се има позитивно дејство, одредени предмети привлекуваат беда и несреќа, а исто така и положбата на одредени работи во куќата. Чевли пред вратата Без разлика дали се наредени пред влезната врата или која било...
Занимливости НАСЛОВНА

Проверено! Овие три работи ќе ви донесат пари во домот

Angela
Фенг шуи експертите нагласуваат дека ако сакате енергијата на парите беспрекорно да тече низ вашиот дом и никогаш да немате проблем со финансиите, тогаш треба да ги направите следниве работи! Користете живи бои во „деловните“...
Занимливости НАСЛОВНА

Работи кои според ФЕНГ ШУИ не треба да ги чувате на фрижидерот: Ќе привлечат негативна енергија и финансиски проблеми

Angela
Експертите за фенг шуи предупредуваат кои предмети не треба да ги чувате во фрижидер. Во фенг шуи, секој детал е важен и поврзан со протокот на енергија. Кујната е особено важно место за одредување на...