EXCLUSIVE MK

Tag : финска

НАСЛОВНА Свет

ВИДЕО: Како изгледа најсреќното место во најсреќната земја во светот?

Angela
Финска со години се прогласува за најсреќна земја во светот. Треба да знаете и дека жителите на Финска го сметаат Тампере за најсреќно место во самата држава. Ова е градот во кој Финците најчесто сакаат...