EXCLUSIVE MK

Tag : фризура

НАСЛОВНА Убавина

КАКО ДА ИМАТЕ УРЕДНА ФРИЗУРА ШТО ПОДОЛГО? Дознајте кои се најчестите грешки што ги прават жените кога ја средуваат косата!

Angela
За убава и уредна фризура вреди да се вложи труд, иако многу жени прават почетнички грешки во нејзината нега. Времетраењето на фризурата секако зависи од тоа каква коса имате, и од тоа какви производи користите....