EXCLUSIVE MK

Tag : хотел

Занимливости НАСЛОВНА

Пред сезоната на летување откриваме: Зошто постелнината во хотелите секогаш е БЕЛА?

Angela
Дали забележавте дека во секој хотел каде што престојувавте постелнината е бела? Без разлика дали се работи за луксузни или помалку луксузни хотели, речиси никогаш нема да наидете на шарена постелнина. Ова правило, ако размислите...