EXCLUSIVE MK

Tag : цена на бензините

Македонија НАСЛОВНА

МЕГА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА – од полноќ еве колку ќе чини литар

Angela
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 2,06 % во однос на одлуката од 6.4.2023 година. Референтните цени на нафтените...