EXCLUSIVE MK

Tag : јадење

Исхрана НАСЛОВНА

ОВАА ГРУПА ЛУЃЕ НИКОГАШ НЕ ТРЕБА ДА ЈАДАТ ЈАГОДИ: Внимавајте и веднаш проверете дали сте меѓу нив!

Angela
Јагодите содржат 60 грама витамин Ц и биоактивни материи полифеноли, кои се моќни антиоксиданти. Јагодите се многу вкусни и можат да се консумираат во многу различни комбинации. Покрај тоа, тие се многу корисни за имунитетот...