EXCLUSIVE MK

Tag : јадранско море

Uncategorized

ВИДЕО: Импресивни сцени од Јадранот, снимена група китови

Angela
Видео споделено на ЈуТјуб каналот Morski.hr прикажува група од десет китови во близина на островот Вис во Хрватска. Иако појавата на китови во Јадранот не е толку изненадувачка, она што е невообичаено е што десетина...