EXCLUSIVE MK

Tag : јелена марјановиќ

НАСЛОВНА Шоу биз

Марјановиќ повторно на суд: Осуден е на 40 години затвор за убиство на пејачката Јелена, има жалби на пресудата

Angela
Апелацискиот суд во Белград ја продолжи седницата за разгледување на жалбите на првостепената пресуда со која Зоран Марјановиќ беше осуден на 40 години затвор за тешкото убиство на неговата сопруга, пејачката Јелена Марјановиќ на 2-ри...