EXCLUSIVE MK

Tag : јелена розга

НАСЛОВНА Шоу биз

Никогаш нема да поверувате дека таа и е сестра – оваа жена е повлечена од јавниот живот, а и е сестра на Јелена Розга (ФОТО)

Angela
Јулија Розга Чук (46), сестра на пејачката Јелена Розга (45), ретко се појавува во јавноста и повеќе сака да живее мирен семеен живот. Оваа недела таа била забележана на презентацијата на новата парфемска креација на...