EXCLUSIVE MK

Tag : љубовна врска

Занимливости НАСЛОВНА

Која е идеалнaта разлика во години за успешна врска

Angela
Луѓето често велат дека љубовта е слепа, но според новото истражување, разликата во годините всушност може да ја одреди должината на врска помеѓу двајца. Концептот за романса или брак со некој значително помлад или постар...